Severina: U ljubavi je sada sve u redu

Izvor: Dzungla.org, 12.Jul.2011, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: U ljubavi je sada sve u redu

Na nastupu u Budvi, Severina je otpevala i poneku tužnu pesmu ali je istakla da je sada više nego zadovoljna ljubavnim životom, iako njen verenik nije bio pored nje. 

Dok je nastupala u jednoj budvanskoj diskoteci, Severina Vučković izvela je pesmu 'Pogled ispod obrva', i prokomentarisala kako je trenutno ispunjena najlepšim emocijama.
Hrvatska pop zvezda iznenađena je uspehom pesme 'Bred Pit', koju je nedavno predstavila u finalu 'Velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << brata', prenosi Story. Tom pesmom ipak nije otvorila nastup kada je ovog vikenda zabavljala publiku u Budvi. Jedna od prvih numera koju je izvela bila je 'Pogled ispod obrva', koju je najavila rečima:
- Ovu pesmu sam napisala pre jedanaest godina u teškoj emotivnoj fazi. Srećom, sada je u ljubavi sve u redu, rekla je Seve.
Na binu je izašla u atraktivnoj, uz telo pripijenoj haljini koja je isticala njene obline, a na nastupu je ovoga puta nije pratio njen izabranik Milan Popović.
(Izvor: S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.