Seva sujeta: Ava zaratila sa Nevenom

Izvor: Dzungla.org, 29.Mar.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seva sujeta: Ava zaratila sa Nevenom

Ava Karabatić koja se od početka emitovanja „Velikog brata“ baš trudi da postane glavni favorit za pobedu na dobrom je putu da zarati sa svim ženama u kući. Prvo se pokačila sa Sindi koja je kratko bila u vezi sa kaskaderom Urošem, a sada ne može da se pomiri s tim što većina ukućana Nevenu Miličević smatra za najlepšu damu.


Opširnije na Vesti online / Scena / Rijaliti /
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Sindi: Nevena je spavala sa mojim bivšim dečkom

Izvor: Blic, 29.Mar.2013

Sinoć je u kući "Velikog brata" došlo do svađe između Nevene i Sindi, iza koje se, kako pretpostavlja "Modelsica", krije motiv iz privatnog života. Naime, Nevena je bila bliska sa momkom sa kojim je Sindi provela šest godina u vezi...Sindi i Nevena imaju neke neraščišćen račune iz prošlosti..Manekenka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.