Rijaliti s kolena na koleno

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti s kolena na koleno

Učesnici rijaliti programa prvo su bili obični ljudi, pa poznate ličnosti, a sada je došlo vreme da u ovim šou programima učestvuju deca rijaliti zvezda. Tako je posle mame Anabele, koja je pre neku godinu bila učesnik Velikog brata, i tate Gagija Đoganija koji je bio na Farmi, sada u Zadruzi njihova ćerka Luna Đogani. Rijaliti je, izgleda, počeo da se prenosi s kolena na koleno.

Lunu je majka, naravno, bezrezervno podržala, tata se ne oglašava, a mlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << devojka koja se predstavlja kao blogerka u Zadruzi doživljava neprijatna iskustva. Naime, ona se već spetljala sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, što je naravno podiglo pritisak njegovoj ženi Kristini Kockar, a Anabela brani ćerku i tvrdi da je sve namešteno.

- Moja Luna je slobodna, kako god, ne gubi ništa. Ljubav je slepa, ima 21 godinu. Ja je razumem da se zaljubila, ne podržavam, ali je razumem. A, na sve napade na moju ćerku Kristina će da dobije tužbu - rekla je Anabela.

Međutim, njih dve su male mace u odnosu na druge dve rijaliti mamu i ćerku. Fitnes instruktorka Ljuba Pantović, učesnica Parova i Farme, i njena ćerka Aleksandra Subotić svoj život i van kamera su pretvorile u rijaliti. Aleksandra je učestvovala u Snajkama i Parovima, a u žižu javnosti je dospela kada je tokom majčinog boravka na Farmi smuvala njenog dečka Aleksandra Čabarkapu s kojim je dobila i ćerku. Ova sapunica danima je punila novinske stupce, a Aleksandra je nedavno postala i prva rijaliti mlada, pošto se u maju u Parovima pred kamerama venčala sa Davidom Dragojevićem.

- Aleksandri sam rekla da nema podršku za ulazak u bilo kakav rijaliti šou, ali pošto je kao odrasla osoba čvrsto odlučila da uđe, poželela sam joj sreću i pružila podršku - rekla je jednom prilikom Ljuba.

Brojni nekada poznati pevači u nedostatku tezgi spas su pronašli u rijalitijima, pa se sele iz jednog u drugi. Snežana Mišković Viktorija redovna je pred kamerama Pink televizije, kao i Saška Karan, Era Ojdanić, dok je Lepa Lukić opet u Parovima... Ipak, po broju učešća prednjači Miroslav Đuričić, poznat kao Miki iz Kupinova, bez koga ne može da prođe nijedan rijaliti. Prvi put pred kamerama se pojavio 2006. u Velikom bratu. Publika je bila oduševljena jednostavnim mladićem iz Kupinova bez dlake na jeziku. Zahvaljujući rijalitiju postao je zvezda, pa TV kuvar, snimao reklame... Ali, to mu je bilo malo, pa je ulazio i na Farmu, a sada je u Zadruzi. Međutim, sve što Miki i zaradi u rijalitiju on prokocka, pa sve ispočetka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.