Nemeš i Marijana zatresli autobus...

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemeš i Marijana zatresli autobus...

Seks u kući Velikog brata je najnormalnija stvar. Ali seksu u autobusu, gde svi spavaju poređani kao sardine? Za Marijanu i Nemeša je i to najnormalnija situacija, mada ne i za "saputnike" koje je truckanje probudilo.

Na pitanje Velikog Brata kako se osećao kad je video svoje najbliže u publici Nemeš je odgovorio: "Znači mi puno što sam ih video tu. Sumnjao sam u njihovu podršku posle svega. U poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dve nedelje sam uspeo da se normalizujem i da shvatim da nije bilo potrebe za tim ludilom, da nema tog pritiska koji sam osećao. Drago mi je da su videli da sam shvatio gde sam grešio".

Posle nekoliko sati Nemeš i Marijana su se opet prepustili čarima svoje ljubavi i pritom su smetali Brendonu koji ih je čak i opomenuo sa: "Ne cimajte autobus, ljudi!"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.