Natalija Milosavljević u kući  Velikog brata

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija Milosavljević u kući Velikog brata

Popularna radio voditeljka Natalija Milosavljević ušla je sinoć u kuću Velikog brata. Natalija je imala priliku da prošeta kućom, da “overi” sve prostorije u kući, a takođe i da razgovara sa Velikim bratom.

Ipak, Natalija u kući neće ostati nekoliko meseci, već je povod posete bio promocija novog albuma Nataše Bekvalac, na kojoj joj je društvo pravila voditeljka tv Avale, Marina Kotevski.

Nataša je obećala da će uskoro posetiti najslušaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radio stanicu u Srbiji, Radio S i više govoriti o svom novom albumu, a kada joj je Natalija rekla da su slušaoci prokomentarisali za novu pesmu da je to ona “prava” Nataša, pevačica se naježila i dodala sledeće:

“Danas mi je lud i emotivni dan, pa burnije reagujem kada su moje pesme u pitanju. Osetljiv je dan zato što se sada pokazuje sve ono što sam radila u proteklih godinu i po dana i to nije trema, već velika odgovornost i nadam se će se ljudima dopasti. Ja sam bila iskrena, kao i uvek. Ponekad ne valjam, ali ću se truditi da u budućnosti valjam“.

Pogledajte šta se još dešavalo u više nego interesantnoj avanturi naše voditeljke kojoj je na kraju odbrojano da napusti kuću.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/LnpPt-9mzgg?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerLnpPt-9mzgg", "ytplayerLnpPt-9mzgg", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.