Maja Marijana u sendviču sa blizancima! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Jan.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana u sendviču sa blizancima! (Foto)

Blizanci Admir i Enis, nekadašnji učesnici Velikog brata upoznali svoju omiljenu pevačicu Maju Marijanu na jednom od njenih nastupa. Usledilo je upoznavanje, slikanje ali i poljupci. Blizanci su joj udelili pregršt komplimenata, a ona je im je od srca poklonila svoj CD sa posebnom posvetom.

- Maja Marijana je najlepša pevačica na našoj estradi, žena koja pleni energijom. Obožavamo njene pesme i ne propuštamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njene nastupe – rekli su Admir i Enis u isti glas.

Maja je iste večeri otkrila da sa njima ima velike sličnosti, oni su škorpija u horoskopu baš kao i ona.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

HOT: Pevačica mazila svoju zadnjicu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2013, 17:18

Njenom telu odoleo bi retko koji muškarac, pa i žene. Sudeći po ovoj fotografiji, ni ona nije odolela a da ne ispipa svoju zgodnu zadnjicu. Snežana Babić Sneki pleni svojim izgledom, bilo da je obučena u kratku ili dugačku haljinu. Gde god da se pojavi ona je u centru pažnje. Tako je bilo i...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.