Koji rijaliti više gledamo?!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji rijaliti više gledamo?!

Sinoć je u Parove ušao Željko Stojanović, pobednik VIP Velikog Brata

Željka se osim po pobedi u Velikom Bratu sećate i po činjenici da se u ovom rijalitiju "zabavljao" sa Avom Karabatić, nekadašnjom učesnicom Survivora i aktuelnom učesnicom Parova.

Ona se smuvala sa Željkom, nakon što se posvađala sa tadašnjim dečkom Urošom Ćertićem, sa kojim je spavala prve večeri rijalitija, a kojeg takođe sada gledamo u Parovima.

Ava i Uroš su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga lepo dočekali, baš kao i Miki iz Kupinova, učesnik Velikog Brata, Farme i Maldiva i pobednik jedne sezone Velikog Brata, Era Ojdanić, učesnik Velikog Brata i Farme  ... znate gde idemo s ovim, zar ne ...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.