Hrvati planiraju da osvoje srpskog „Velikog   brata“

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati planiraju da osvoje srpskog „Velikog brata“

ZAGREB - “Veliki brat”, jedan od trenutno najpopularnijih rialiti šoua na svetu, na proleće će doživeti četvrtu sezonu u Srbiji, a vraća se veći nego ikada - sve zemlje eks-Jugoslavije poslaće svoje takmičare u već dobro poznatu kuću na Košutnjaku.

Da je ovog puta zaista osmišljeno nešto novo i drugačije, u prilog govori činjenica da se u Hrvatskoj za samo dva dana od kako su počele prijave za ovaj šou, prijavilo više od 2.000 kandidata. Čak su i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hrvatskoj televizijskoj kući RTL bili iznenađeni tom činjenicom.

- Interes za "Velikog brata” uvek je izuzetan i prijavljenih je svake sezone sve više i više, ali ovo zaista je rekord s obzirom na to da je reč o samo dva dana kako su aktuelne prijave - poručili su iz RTL-a i dodali:

- Ljudi su se zaželeli ovog rialitija jer ga nije bilo na malim ekranima dve godine, a i ovaj put nismo ograničeni samo Hrvatskom već i svim državama bivše Jugoslavije izuzev Slovenije.

Svi rialitiji u Srbiji "Survivor”: Novi ciklus popularnog preživljavanja na nekom od nemilosrdnih ostrva filipinskog arhipelaga očekuje nas već na jesen, iako će učesnici tamo otputovati već na leto. Ovog puta neće se takmičiti VIP ličnosti. "Parovi”: Šou „Hepi televizije" gde će se deset poznatih parova takmičiti za prestižnu nagradu od čak pola miliona evra. Šou će trajati 101 noć, a svake nedelje ispadaće po jedan par, o čemu će odlučivati publika. "Dvor”: Novi rialiti Televizije „Pink", koji će ugostiti najpoznatije domaće ličnosti u luksuznom dvorcu koji je u fazi izgradnje. Voditelji će najverovatnije biti Nataša Pavlović i Boško Jakovljević. "Ja imam talenat”: Drugi ciklus traženja najvećeg talenta Srbije počinje, nezvanično, posle Nove godine na RTS 1. Koncept i osnovna ideja emisije, kao i voditeljski par, ostaće isti.

Opširnije u štampanom izdanju

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hrvati planiraju da osvoje srpskog "Velikog brata“

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2010, 02:39

“Veliki brat”, jedan od trenutno najpopularnijih rialiti šoua na svetu, na proleće će doživeti četvrtu sezonu u Srbiji, a vraća se veći nego ikada - sve zemlje eks-Jugoslavije poslaće svoje takmičare u već dobro poznatu kuću na Košutnjaku...Da je ovog puta zaista osmišljeno nešto novo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.