Emotion: Nismo dali Avi pare da bi imala seks

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotion: Nismo dali Avi pare da bi imala seks

Peta sezona rijalitija „VIP Veliki brat“ obara sve rekorde! Iako je prošlo samo dva dana od ulaska poznatih takmičara u kuću na Košutnjaku u producentskoj kući Emotion su prezadovoljni gledanošću. Ipak, oni su ošto demantovali tvrdenje da su Avi Karabatić dali pare kako bio imala seks pred kamerama. Mediji veće danima pišu da je hrvatska starleta Ava Karabatić kao uslov za svoje učešće u rijalitiju " >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Veliki brat" zahtevala da joj se honorar od 9.000 evra isplati unapred. Pojedinci su nagađali da joj je taj novac ponuđen da kako bi ona imala seks u kući. Emotion tvrdi da takvi natpisi nemaju veze sa realnošću.- Naravno da nije tačno da smo joj dali bilo kakav novac ni da bi imala seks, ni da je dobila pare unapred. Ona ima tretman kao svi ostali ukućani – rekla nam je Milijana Radević, PR Emotiona.Da će ovo biti sezona o kojoj će se dugo pričati govore podaci da televizija B92 beleži rekordnu gledanost otkako je rijaliti počeo.- Prezadovoljni smo gledanošću „VIP Velikog brata“ – otkrili su nam iz Emotiona koja su nam rekli da ne postoji ni jedan kanal koji prenosi dešavanja iz kuće svih 24 sata dnevno.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotion: Nismo dali Avi pare da bi imala seks

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Mar.2013

Peta sezona rijalitija „VIP Veliki brat“ obara sve rekorde! Iako je prošlo samo dva dana od ulaska poznatih takmičara u kuću na Košutnjaku u producentskoj kući Emotion su prezadovoljni gledanošću. Ipak, oni su ošto demantovali tvrdenje da su Avi Karabatić dali pare kako bio imala seks pred...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.