Đani: Srpska estrada šmrče brašno i cement

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani: Srpska estrada šmrče brašno i cement

Srpska estrada nije na kokainu, već šmrče najobičniji cement i brašno, tvrdi Saša Ćurčić Đani (38), bivši fudbaler i pobednik serijala "VIP Veliki Brat“, dodajući da ceo svet uzima drogu, a svetski džet-set je dobija direktno iz Kolumbije.

"Pa cela Premijer liga je na kokainu, inače ne bi mogli da igraju, a Holivud je sajam narkotika", kaže za "Alo“ Đani.

Jedan od najmlađih reprezentativaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jugoslavije, koji je kao igrač Boltona, Aston Vile i drugih svetskih klubova zarađivao milione, tvrdi da su mnoge domaće i svetske face na narkoticima, ali da kod nas većina njih to neće da prizna.

"Nisam deo te seljane i estrade koja šmrče cement i brašno. Ja sam svetska faca, na čijim su se žurkama drogirali mnogi poznati. Denis Rodman, Paf Dedi... Kada bih napisao knjigu o svemu, mnogi bi pali", kaže Ćurčić, koji je svojevremeno u medijima priznao da je brdo para potrošio na kokain, ekstazi, devojke, automobile...

Đani kaže da sada vodi sportski život, a onda u šali dodaje da se "povremeno čačne u inostranstvu“.

"Ne drogiram se u Srbiji. Kada sam u inostranstvu, onda jedem kolumbijsku salatu", kaže Saša, koji se nedavno vratio iz Londona i Indije, gde je proveo dva meseca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.