Burek: Brendona ću udaviti u WC šolji!

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burek: Brendona ću udaviti u WC šolji!

Živan Janićijević Burek, posle osam godina medijske izolacije, ponovo je postao zvezda rijalitija. Mladić sa Kosova, koji je 2007. godine zabavljao narod svojim ponašanjem i odvalama u “Velikom bratu“, sada pokušava da se domogne 70.000 evra u šouu “Maldivi“.
On i sada često ulazi u sukob sa ukućanima, a i dalje tvrdi da je smrt za žene. Na početku razgovora za Kurir Burek, koji u “Velikom bratu“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije skidao vunene čarape koje mu je isplela baba, priča o tome šta je radio proteklih osam godina, zbog čega je ponovo ušao u rijalitiji, kako mu je u “Maldivima“ i o odnosu s cimerima.
Čime si se bavio po izlasku iz “Velikog brata“?
“Dolazim iz Leposavića, sela na Kosovu, i tamo se bavim poljoprivredom. Nemam krave, ali imam živinu i golubove. Po izlasku iz “Maldiva“ planiram da nađem neki posao, makar da čistim ulice po Beogradu. Mogu da budem i nečiji vozač. Ma radio bih šta god.”
Da li imaš devojku?
“Nemam. Voleo bih da nađem neku. Evo, Ðavolica je super. Ona je baš moj tip žene i za sada se samo družimo. Stidljiv sam momak, kad vidim lepe žene, ja se pogubim.”
Kada si imao seks poslednji put?
“Pre mesec dana. Sa tom devojkom sam bio u kombinaciji, nije to bila veza. Kombinovali smo se na ekstremnim mestima. Imali smo seks na Kopaoniku, u prirodi, na livadi.”
Gde su ti vunene čarape?
“Nemam ih. Poslednje koje sam imao poklonio sam voditeljki Irini Radović.”
Ko ti najviše ide na živce u kući?
“Branislav Brendino, kako ga ja zovem. On mi se baš ne sviđa. Šeta se go po kući. Svi ga vide. Što je najgore, svi ga gledaju i niko neće da mu skrene pažnju na to ponašanje. Tripuje se da je zvezda. Rekao sam mu da ću ga udaviti u WC šolji. Bezobrazan je i stalno se gleda u ogledalu. Da budem iskren, za deset godina će da pukne od samog sebe.”
Otkrij nam šta se desilo u svlačionici između Brendona i Tajsona?
“Grlili su se u svlačionici. Ja sam im rekao da su lep par. Onda su me oni jurili i pitali da li su lepi. Onda sam sam sebi rekao: Je.em te, budalo, što laprdaš. Bolje ćuti.!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burek: Brendona ću udaviti u WC šolji!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Živan Janićijević Burek, posle osam godina medijske izolacije, ponovo je postao zvezda rijalitija. Mladić sa Kosova, koji je 2007. godine zabavljao narod svojim ponašanjem i odvalama u “Velikom bratu“, sada pokušava da se domogne 70.000 evra u šouu “Maldivi“...On i sada često ulazi u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.