Bez rialitija na Dan žalosti

Izvor: Blic, 10.Apr.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez rialitija na Dan žalosti

Rialiti programi "Farma" i "Veliki brat" danas neće biti emitovani, zbog Dana žalosti. U zemljama regiona emisije će biti prikazivane po uobičajenom rasporedu.

Republička radiodifuzna agencija obavestila je srpske medije da je potrebno da usklade program sa Danom žalosti. Zbog toga "Farma" i "Veliki brat" danas neće moći da se gledaju na domaćim kanalima.

Uključenja u kuću "Velikog brata", kao i u "Farmu", na programu će biti tek od ponoći.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez rialitija na Dan žalosti

Izvor: Dzungla.org, 10.Apr.2013

Rialiti programi „Farma“ i „Veliki brat“ danas neće biti emitovani, zbog Dana žalosti. U zemljama regiona emisije će biti prikazivane po uobičajenom rasporedu.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Zbog dana žalosti danas nema “Farme” i “Velikog brata”

Izvor: Svet, 10.Apr.2013

Rialiti programi “Farma” i “Veliki brat” danas neće biti emitovani, zbog dana žalosti. U zemljama regiona emisije će biti prikazivane po uobičajenom rasporedu. Republička radiodifuzna agencija obavestila je srpske medije da je potrebno da usklade program sa danom žalosti. Zbog toga “Farma”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.