Berluskonijeva Rubi u britanskom Velikom bratu?

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskonijeva Rubi u britanskom "Velikom bratu"?

Marokanka Karima El Marug, poznatija kao Rubi iz skandala sa italijanskim premijerom Silvijem Berluskonijem, mogla bi da bude jedna od učesnica VIP "Velikog brata" koji će se prikazivati na britanskoj televiziji Čanel 5, prenose britanski tabloidi. Producenti popularne emisije se, naime, nadaju da će uspeti da angažuju 18-godišnju plesačicu, glavnu protagonistkinju Berluskonijevih razuzdanih "bunga, bunga" žurki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Prema pisanju lista "Dejli star", Rubi ima "sve" što producenti traže: ona je seksi, otvorena, povezana je sa velikim brojem poznatih ličnosti i što je najvažnije upletena je u skandal.

Procurele fotke sa Berluskonijevih orgija (VIDEO)

Kluni svedoči za Berluskonija!

Među ostalim zvezdama koje producenti "Velikog brata" pokušavaju da privuku za novu sezonu su, prema istom izvoru, biznismen Mohamed al Fajed, otac Dodija al Fajeda koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa princezom Dajanom, kćerka rokera Boba Geldofa, Pičiz, bivši fudbaler i sportski komentator Endi Grej i bivši svetski bokserski prvak Riki Haton.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.