ZVEZDINE MUKE Bez standardnog defanzivca u “večitom derbiju”

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINE MUKE Bez standardnog defanzivca u “večitom derbiju”

U nedelju od 18 časova igra se prvi “večiti derbi” ove sezone. U Humskoj se sastaju Partizan i Crvena zvezda, a gostujući trener Vladan Milojević ima problema da sastavi ekipu.
Od 20:45 igraju Strazbur – Nant, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.45.
Milan Rodić nije u sredu igrao protiv Bajerna u Minhenu na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << startu Lige šampiona, a neće ga biti ni u Humskoj. Standardni desni bek je povređen, pa će morati još da pauzira, prenosi Sportski žurnal. Očekuje se da umesto njega igra na toj poziciji igra Brazilac Žander, koji je igrao i u Nemačkoj.
Pred Milojevićem je još dilema. Crvena zvezda ima devet stranaca, a u 161. “večitom derbiju” će moći da zaigraju samo četvorica. Gotovo je sigurno da će u sastavu da budu kapiten Marko Marin, novajlija Mateo Garsija i povratnik Miloš Degenek.
Najverovatnije  u sastavu neće biti Tomanea, Radživa van la Pare  i El Fardu Bena. Ostaje da se vidi da li će u odbrani da počne Žander, a u sastavu bi mogao da se nađe i Ričmond Boaći. Velike su šanse da zaigra i Španac Hoze Kanjas koji je ove sezone nezamenljiv na sredini terena.

Članak ZVEZDINE MUKE Bez standardnog defanzivca u “večitom derbiju” se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post ZVEZDINE MUKE Bez standardnog defanzivca u “večitom derbiju” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdine muke sa stranicima pred derbi, vise Boaći, Van la Para, Tomane...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Crvena zvezda je arhivirala utakmicu sa Bajernom i sada je maksimalno posvećena predstojećem 161. večitom derbiju. Ali, stručni štab Vladana Milojevića ima ozbiljne komplikacije za sastavljanje tima za ovaj meč, zbog limita od maksimalno četiri strana igrača, koliko može da ih bude u jednom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kosanović jasan: Na pobedu u Inđiju

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da su njegovoj ekipi bodovi više nego potrebni i da želi pobedu protiv Inđije.. Od 20:45 igraju Kaljari – Đenova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.70.. – Nama je ova utakmica jako važna posle dva vezana poraza. Ovo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.