Vermezović: Mfela pun pogodak!

Izvor: S media, 28.Dec.2010, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Mfela pun pogodak!

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da je Partizan zainteresovan za Katlegoa Mfelu, reprezentativca Južne Afrike, oglasio se i jedan od najkompetentnijih stručnjaka po ovom pitanju.

Vladimir Vermezović već duže vreme sa uspehom radi u Južnoj Africi, na mestu trenera Kajzer Čifsa, a veliki deo igračke karijere proveo je u crno-belom dresu da bi kasnije postao trener kluba iz Humske.

Monako opet traži Marka

Stojković: Ići >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ću u "Pionir" na Evroligu!

JSL: Zvezda dvostruko gledanija

- Najveća prepreka Partizanu da realizuje ovaj transfer biće gazda Mamelodija Patris Motsepe, koji je na Forbsovoj listi 500 najbogatijih ljudi na svetu. Njemu novac ništa ne znači. Sve radi iz kaprica. Ako se probudi tako raspoložen, prodaće igrača za 100.000 evra ili će odbiti ponude od 10 miliona kao da je ništa. A više čini na dovođenju nego na prodaji fudbalera. Mfela je sjajan igrač, uz Šabalalu iz mog kluba, najbolji je u Južnoj Africi. Brz je, odlično bi se uklopio u igru Partizana. Siguran sam da bi sa njim crno-beli dobili pravo pojačanje za Ligu šampiona sledeće sezone - tvrdi popularni Vermez.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.