Večiti održali predavanje (video)

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti" održali predavanje (video)

Na fakultetu za Sport u Beogradu održana je tribina koju je organizovao profesor tog fakulteta Aleksandar Janković.

Učestvovali su predstavnici Partizana i Crvene zvezde. Partizan su predstavljali trener, Aleksandar Stanojević, kondicioni trener Dejan Ilić i trener golmana Goran Pandurović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sa druge strane, Crvenu zvezdu su predstavljali kondicioni trener i trener golmana Srđan Zirojević i Srđan Maksimović. Trener Robert Prosinečki otputovao je u Budvu.

Predstavnici oba kluba održali su kratka predavanja studentim osvrnuvši se na početak predstojeće polusezone i način priprema za istu.

Predavanje kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba imala je temu "Stručni aspekti aktuelnog trenutka u klupskom fudbalu u Srbiji 2011. godine”
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.