Titulu zidaju „mali“ mečevi

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titulu zidaju „mali“ mečevi

Važan je večiti derbi, još su bitnije „male“ utakmice! Crvena zvezda je napravila dva koraka unazad u trci za titulu i podsetila na prethodne skupe kikseve, koji su je koštali i trofeja.

Loš bilans imaju crveno-beli, u poslednja četiri šampionata, u duelima sa Partizanom (6 poraza, 3 remija, 1 pobeda), ali koliko je za izostanak pehara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kriv skor sa večitim rivalom, toliko su i kiksevi u pojedinim utakmicama gde su bili izraziti favoriti. Ukupno su u minulim sušnim godinama neočekivano ostali bez tri boda na 34 utakmice.
Zvezda je u prvih sedam kola imala dva velika kisa. Porazu u Subotici pridružio se remi sa kragujevačkim Radničkim. Da bi šampionske ambicije bile na zdravim nogama, izabranici Roberta Prosinečkog do zimske pauze ne bi smeli da izgube možda ni bod! Prethodna iskustva ukazuju na takav zaključak…

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Titulu zidaju „mali“ mečevi

Izvor: Utakmica.rs, 04.Okt.2011

Važan je večiti derbi, još su bitnije "male" utakmice! Crvena zvezda je napravila dva koraka unazad u trci za titulu i podsetila na prethodne skupe kikseve, koji su je koštali i trofeja. Loš bilans imaju crveno-beli, u poslednja četiri...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.