Serija A: Srpski derbi u Firenci

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Srpski derbi u Firenci

U susretu Fiorentine i Đenove na jednoj strani terena Partizanovaci Stevan Jovetić, možda i Adem Ljajić, Matija Nastasić, a na drugoj Zvezdaš Boško Janković

MALI “večiti derbi” u Firenci. Na jednoj strani terena Partizanovac Stevan Jovetić, možda i Adem Ljajić, Matija Nastasić, a na drugoj Zvezdaš Boško Janković. Imaće i navijači iz Srbije za koga da navijaju u sudaru Fiorentine i Đenove u nedeljnom devetom kolu Serije A.
Ovde je pak najinteresantnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sudbina Siniše Mihajlovića. Nekadašnji as Zvezde će hrabriti svom snagom Jovetića i Ljajića da odnesu pobedu, jer od rezultata zavisi, kako tvrde italijanski mediji, sudbina srpskog stratega na klupi Fiorentine.
Pet kola uzastopno “ljubičasti” ne znaju za pobedu, a posle slabe prošle sezone, navijači su izgubili strpljenje i traže novog trenera.
Mnogo mirnije spava Dušan Basta u Udinezeu, jer je član trenutno najbolje odbrane u Seriji A. Njegovi crno-beli dočekuju Palermo, želeći da se trijumfom iskupe za poraz od Napolija prošle nedelje, kada su ispustili prvo mesto na tabeli.
Od srpskih internacionalaca očekuje se da Nenad Tomović bude starter u timu Lećea protiv Novare, za koju nastupa Ivan Radovanović.
Parovi 9. kola: Sijena - Kjevo (12.30), Bolonja - Atalanta (15.00), Fiorentina - Đenova (15.00), Leće - Novara (15.00), Parma - Ćezena (15.00), Udineze - Palermo (15.00), Kaljari - Lacio (20.30).
( Izvor: Novosti )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.