Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević…

Petar Rakićević postao je slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Metalcom, a sada se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru, da li u Zvezdi ili Partizanu

Ako je verovati portalu Kolubarske.rs onda će talentovani plejmejker obući crveno-beli dres. Naime, Metalac je u poslednji čas uspeo da se finansijski stabilizuje i sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone će igrati u KLS ligi. Kako ovaj portal navodi najveće zasluge za to ima prvi čovek Crvene zvezde, Neobjša Čović.
Kako pišu Kolubarske.rs Crvena zvezda će od Metalca kao slobodne igrače dobiti Rakićevića, Kutlašića i Kočovića, a Nebojša Čović će pomoći klubu da odblokira račun i tako krene u takmičenje u KLS ligi, gde je cilj opstanak.
ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega?
Za trenera Metalca je postavljen nekadašnji prvotimac i jugoslovenski reprezentativac u mlađim kategorijama Mihailo Poček, koji je već radio u Metalcu, kao i nekoliko godina u Sloveniji, a poslednji angažman imao je u Češkoj. Njegov asistent biće Vlada Mišković, takođe bivši plejmejker ali i kapiten Metalca, koji sada vodi juniore. Mišković je bio u prvoj generaciji Škole košarke Draft, koju je svojevremeno osnovao Poček.
Treninz Metalca bi trebalo da počnu sutra, a na prozivci se očekuju Đukan Đukanović, Saša Vasić, Brano Đukanović, Aca Tanasković, Marko Šarenac, nekoliko juniora… Ponovo je zanimljiv centar Marko Dujković (226 cm), koji je bio u reprezentaciji Makedonije tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
The post REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.