Određen arbitar za 170. večiti derbi

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 12:37

Određen arbitar za 170. "večiti" derbi

Dejan Trifković biće glavni arbitar na derbi meču 32. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu FSS.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Trifković sudi 170. "večiti derbi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023

Beogradski sudija Dejan Trifković biće glavni arbitar na derbi meču 32. kola fudbalske Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu FSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

IZABRANE SUDIJE ZA 170. VEČITI DERBI: Evo ko će deliti pravdu tokom najveće svetkovine srpskog fudbala!

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2023

Poznato je ko će deliti pravdu. Partizan i Crvena zvezda će se sastati u okviru 2. kola plej-ofa Superlige Srbije. Biće to 170. ‘večiti derbi’, koji je na programu u sredu od 18.30 pred zatvorenim tribinama stadiona u Humskoj ulici. Odlukom Sudijske komisije, glavni arbitar susreta biće debitant...

Nastavak na HotSport.rs...

Na ispitu karijere: Mladi Dejan Trifković sudi večiti derbi

Izvor: Danas, 24.Apr.2023

Večiti derbi koji će za fudbalere Crvene zvezde biti više stvar prestiža, dok Partizanu gori pod nogama, poveren je mladom beogradskom sudiji. Meč je zakazan za sredu od 18.30 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.