Nulto friziranje

Izvor: Glas javnosti, 01.Dec.2009, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nulto friziranje

Ćelav, pa šta! Slavko Perović, fudbaler Crvene zvezde, iz besa zbog poraza svog tima u 137. „večitom derbiju“ od Partizana (1:2) odlučio je da se ošiša na „nularicu“. Mladom napadaču teško je pao gubitak bodova na domaćem terenu, pa celu noć nije mogao da spava.

- Nisam se kladio ni sa kim, odluka da skinem kosu s glave bila je samo moja. Od besa i velike muke nešto sam morao da uradim! Stvarno mi je teško pao poraz od Partizana. Celu noć nisam mogao oka da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sklopim, a kada sam se u nedelju ujutro probudio, odlučio sam da uradim nešto konkretno - rekao je Slavko Perović i dodao:

- Uzeo sam mašinicu i brijač u ruke i ošišao se na ćelavo. Nekako sam morao da iskalim bes. Sada sam ćelav, ali nema veze. Momci iz Zvezde me ne zezaju, znaju koliko mi je poraz teško pao.

Slavko Perović je po prvi put u karijeri igrao protiv Partizana, ali mu se nije posrećilo da se raduje, ili postigne gol.

- Gde baš da izgubim svoj prvi derbi. Da se nisam ošišao na „nulu“, ne znam kako bih se smirio do sledećeg „večitog derbija“.

Crvena zvezda i dalje zauzima prvo mesto na tabeli Jelen Superlige, mada umesto četiri, sada ima samo bod prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

- Čudna mi je bila ta utakmica. Ni iz čega smo primili gol, a onda na isti način i izjednačili. Kada svoje šanse nismo uspeli da iskoristimo, stigla je kazna. Sada smo okrenuti narednim utakmicama i ubeđen sam da ćemo u mečevima protiv BSK Borče i Spartaka oba puta trijumfovati i na zimsku pauzu otići kao lideri prvenstva - poručio je Slavko Perović.  
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.