Novogodišnji mts poklon – 1 GB

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji mts poklon – 1 GB

Praznici nam stižu, a sa njima i mts postpejd iznenađenje – poklon 1 GB za Internet.

Bliži se nova godina i vreme kada se spremaju pokloni za najvoljenije. U duhu prazničnog darivanja, mts je svojim postpejd korisnicima spremio iznenađenje – Poklon 1 GB za Internet.

Korisnici tarifnih profila Priča, Miks i Super, korisnici tarife u okviru Box paketa, kao i korisnici starih tarifa Mega Net, Mix Net, Prva Droid, Zvezda postpejd, Partizan postpejd, X Factor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Exit tarifa novogodišnji tarifni dodatak Poklon 1 GB mogu da pronađu i besplatno aktiviraju:

•u mts postpejd vodiču, pozivom na *797#, ili

•slanjem SMS poruke sa tekstom 1GB na broj 7888.

Poklon dodatak može da se aktivira jednom u toku meseca, do 31. decembra 2015. godine, i takođe da se iskoristi do tog datuma.

Iskoristite novogodišnje postpejd iznenađenje – zavirite u mts vodič i aktivirajte Poklon 1 GB!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.