Najstandardniji na najdužoj poštedi

Izvor: Politika, 07.Okt.2010, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstandardniji na najdužoj poštedi

Kleu, Krstajiću, Iliću i Kamari, Partizanovim igračima koji su do sada izneli najveći teret, voljno do ponedeljka. – Neki novi Babović. – Smederevo, Braga pa „večiti derbi” na „Marakani”

Sve se brzo promenilo nakon ubedljive pobede u Apatinu. I sunce je obasjalo Sportski centar u Zemunu, šampion će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nema šta, u sasvim drugačijem raspoloženju od onog koje je vladalo nakon poraza u Novom Sadu, dočekati predstojeće obaveze sa Smederevom, Bragom i Crvenom zvezdom.

Najstandardniji a po mišljenju trenera Stanojevića i kondicionog trenera Ilića, grupa igrača među kojima su Kleo, Kamara, Ilić i Krstajić, dobila je „voljno” do ponedeljka, druga grupa do subote a ima i onih za koje nema predaha. To su uglavnom oni igrači koji su najmanje do sada dobijali priliku i omladinci na koje stručni štab ozbiljno računa.

Ipak, u Partizanu, pre svih čelnici kluba, nemaju vremena za predah, jer u naredne dve nedelje pred šampionom su tri ozbiljna ispita, mečevi sa Smederevom, duel 3. kola Lige šampiona sa Bragom u Portugaliji i „večiti derbi” sa Zvezdom.

– Već imamo plan i program rada u narednom periodu, kaže koordinator Albert Nađ. Dobro je što je došla pauza da se još bolje organizujemo i sa jasnim ciljevima dočekamo finiš šampionata.

Na sekretarijatu kluba koji je održan početkom nedelje zauzet je jasan stav da se pojedini igrači kazne novčano zbog neispunjavanja klupskih obaveza.

– Tačno je da će biti kažnjenih igrača, ali ne bih želeo da govorim o imenima. Neka to ostane naša interna stvar, kaže Nađ.

Prekjuče je u Apatinu u našem najmasovnijem fudbalskom takmičenju Partizan bukvalo „protutnjao”. Ipak, jedan fudbaler je ostavio poseban pečat, reč je o Stefanu Baboviću. Mnogi bi kazali da je savremeni čovek izgubio bitku ong trenutka kada je izubio smirenost, spontanost, strpljenje. Mudrost je naći meru. Ali Babović je golovima i maštovitošću i pozitivnom energijom prosto razdrmao svoje saigrače i najavio nove mogućnosti. Valjda će ovaj mladić nakon divne partije u Apatinu sada biti bliže glavnom timu. Mečevi sa Bragom i Crvenom zvezdom su prava prilika za to.   

D. Todorović

objavljeno: 08.10.2010.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.