Mrđa i Katai stižu u Zvezdu?

Izvor: B92, 16.Jul.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrđa i Katai stižu u Zvezdu?

Crverna zvezda bi uskoro mogla da dobije dva pojačanja - Dragan Mrđa i Aleksandar Katai blizu su prelaska na 'Marakanu'.

Katai, bivši igrač Vojvodine, ima ugovor sa Olimpijakosom i došao bi kao pozajmljen igrač, baš kao i Petar Grbić u Partizan.

Što se tiče Dragana Mrđe, njemu je ugovor sa Sionom istekao i u Zvezdu bi se vratio kao slobodan igrač.

Katai može da igra na sredini terena i na poziciji krila, dok je Mrđa klasičan napadač. Mrđa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inače član čuvene generacije crveno-belih rođene 1984. godine, ali u prvom mandatu jna Marakani nije se previše istakao (10 golova na 50 utakmica) jer je konkurenciju imao u Nikoli Žigiću i Marku Panteliću.

Zvezda je od početka prelaznog roka dovela petoricu igrača – Miloša Ninkovića, Nejca Pečnika, Nikolu Mijailovića, Aleksandra Kovačevića i Đorđa Rakića koji je doživeo tešku povredu kolena.

Crveno-beli novu sezonu počinju u četvrtak kada u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dočekuju islandski IBV.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.