Kreće prodaja karata za večiti derbi!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće prodaja karata za "večiti" derbi!

Navijači dva najveća srpska kluba od danas mogu da kupuju karte za 160. "večiti" derbi putem interneta. Ulaznice na blagajnama od narednog ponedeljka.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su karte za 160. "večiti" derbi u četvrtak puštene u prodaju putem interneta.

Karte se mogu kupiti na sajtu "iticket.rs", a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << blagajnama će se naći u ponedeljak, 22. aprila. Blagajne stadiona "Rajko Mitić" radiće od 10 do 18 sati svakog dana do dana odigravanja utakmice. Na dan odigravanja meča blagajne će biti otvorene od 10 sati do početka susreta.

Cene karata su:

Sever: 500 rsd

Jug: 500 rsd

Istok: 1.000 rsd

Zapad: 1.200 rsd

Shodno ustaljenoj praksi, za očekivati je da karte za navijače Partizana budu puštene u prodaju na blagajnama stadiona u Humskoj.

Predstojeći 160. "večiti" derbi biće odigran u okviru 33. kola Super lige Srbije. Utakmica je na programu 25. aprila od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.