Elvis sudi derbi: Penali kao dobar dan

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Elvis" sudi derbi: Penali kao dobar dan

Novak Simović ili "Elvis", kako ga je prozvao trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović, sudiće 160. "večiti derbi".

Milovan Ristić i Dalibor Đurđević istrčaće u četvrtak uveče na teren stadiona "Rajko Mitić" kako bi glavnom sudiji pomogli da što bolje i pravednije odsvira 160. "večiti derbi".

Čuvenom tandemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskih pomoćnika, koji nas je na čelu sa Miloradom Mažićem predstavljao na mnogim velikim takmičenjima i u finalu Lige šampiona, predvodnik u derbiju biće Novak Simović.

Simović je dugo godina prisutan na superligaškim terenima u Srbiji, a poslednjih godina prati ga i zanimljiv nadimak "Elvis". Tako ga je prozvao trener Mladosti iz Lučana pre dve godine posle poraza od Crvene zvezde u Kupu Srbije.

"Mladost je bila veoma dobra u prvom delu, sa kontrama i disciplinom, dali smo i gol na vreme. Zvezda je izjednačila brzo, posle našeg kiksa... A onda je na scenu stupio Elvis Prisli i utakmica je bila rešena", rekao je tada  Milovanović.

Glavni sudija 160. "večitog derbija" ove sezone sudio je Crvenoj zvezdi na dve utakmice i to ove protiv Radničkog iz Niša (2:2 i 3:0). Partizanu je Novak Simović pravdu delio protiv Napretka (1:1), kada je isključio Armina Đerleka zbog dva žuta kartona.

Profesor fizičkog vaspitanja poznat i po tome što lako pokazuje na "kreč". Zvezdi je u duelu sa Nišlijama svirao dva penala, a meč Bačke i Spartaka, odigran na početku sezone, okarakterisao je sa čak četiri najstrože kazne.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.