Benfika prodaje Srbe, stigao Hrvat

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika prodaje Srbe, stigao Hrvat

Od četvorice Srba koliko ih ima u ekipi Benfike, samo dvojica su sigurni za narednu sezonu.

Ljubomir Fejsa i Andrija Živković će naredne sezone skoro sigurno nositi dres Benfike, ali za razliku od njih, dvojica koji bi mogli da napuste klub su Ivan Šaponjić i Luka Jović.

Nekadašnji napadači Zvezde i Partizana su na transfer listi, najverovatnije će na pozajmicu pred početak naredne sezone.

Sa druge strane, Benfika je dovela jednog Hrvata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoj tim u ovom prelaznom roku.

Radi se o Filipu Krovinoviću (21), ofanzivnom vezisti koji je ovu sezonu igrao u Rio Aveu.

Krovinović je i mladi reprezentativac Hrvatske, a karijeru je počeo u NK Zagreb.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaponjić i Jović na pragu odlaska iz Benfike?

Izvor: B92, 14.Jun.2017

Srpski fudbaleri Ivan Šaponjić u Luka Jović mogli bi da napuste Benfiku, prenose portugalski mediji...Bivši igrači Partizana i Crvene zvezde nalazese na transfer listi, a najverovatnije je da će otići negde na pozajmicu...Za razliku od njih, Ljubomir Fejsa i Andrija Živković sigurno je da će...

Nastavak na B92...

Veliki talenti Zvezde i Partizana odlaze iz Benfike!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2017, 08:14

Bili su veliki talenti Crvene zvezde i Partizana, jedan od njih osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu do 20 godina, a onda su obojica otišli u inostranstvo...Ali, nisu se snašli. Bivši igrači Partizana i Crvene zvezde Ivan Šaponjić i Luka Jović nalazese na transfer listi, a najverovatnije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.