Vetar srušio krov bazena pred trening VK Jadran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar srušio krov bazena pred trening VK" Jadran"

IGALO -

Snažan vetar, sa olujnim udarima, srušio je danas metalnu krovnu konstrukciju sa Instituta u Igalu u bazen, neposredno pred početak treninga prvog tima vaterpolo kluba "Jadran" iz Herceg Novog.

Sportski direktor "Jadrana" Miloš Mračević kazao je da je prava sreća što u tom trenutku nikoga nije bilo u bazenu.

"Naš prvi tim se spremao za početak treninga kada su limene ploče, kojima je pokriven krov, počele da padaju u bazen", rekao je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Mračević je, kako prenose podgorički mediji, naveo da je oštećenje veliko i da će trebati dosta vremena da se sanira. U međuvremenu su otkazani svi treninzi vaterpolo i plivačkih ekipa.

Crnogorski meterolozi najavlju da će olujni vetar nastaviti da duva tokom čitavog dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vjetar srušio krov Instituta

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2011

IGALO - Jak vjetar sa udarima od 29 metara u sekundi srušio je krov Instituta "Doktor Simo Milošević" u Igalu čiji su dijelovi pali u bazen, javlja dopisnik Srne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.