Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Brazila

Izvor: Studio B, 13.Jun.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Brazila

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Čeljabinsku selekciju Brazila sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), u utakmici trećeg kola Grupe B na završnom turniru Svetske lige i obezbedila prvo mesto u grupi.

Najefikasniji u ekipi Srbije bili su Filip Filipović i Živko Gocić sa po tri gola, po dva su postigli Vanja Udovičhić, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk i Slobodan Nikić, a po jedan gol Milan Aleksić i Dušan Mandić. U ekipi Brazila najefikasniji sa dva gola bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Insera.   

Vaterpolisti Srbije poveli su u prva četiri minuta sa 4:0, nakon čega su sigurno igrali i lako utakmicu priveli kraju. Izabranici Dejana Savića dobro su igrali sa igračem manje, iz devet napada primili su samo dva gola, a imali su i odličnu rezalizaciju sa igračem više - 7/9. 

Srbija je takmičenje u B grupi završila na prvom mestu sa devet bodova iz tri utakmice. Kina i Rusija imaju po tri, dok je Brazil bez bodova.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće sutra od 13.30 po srednjeevropskom vremenu u četvrtfinalu završnog turnira Svetske lige protiv Japana. Japanci su izgubili od Mađarske sa 11:5 i zauzeli poslednje mesto u A grupi. 

Iako je kao pobednik B grupe Srbija trebalo da igra od 15.15, domaćin turnira Rusija iskoristila je pravo zamene termina i "pomerila" meč izabranika Dejana Savića.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.