VSS: Tri kluba u Jadranskoj ligi sad ili sledeće sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VSS: Tri kluba u Jadranskoj ligi sad ili sledeće sezone

U vaterpolo krugovima u Srbiji trenutno je jedna od ključnih tema učešće u Jadranskoj ligi. Tim povodom se oglasio i Vaterpolo savez Srbije (VSS).

VSS je uputio dopis Upravnom odboru Triglav Jadranske vaterpolo lige povodom pitanja učešća srpskih klubova u ovom takmičenju. Tekst objavljujemo u celini:
„Na osnovu Vašeg dopisa koji smo primili 08.04.2011, Vaterpolo savez Srbije je održao sastanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << te Vas ovom prilikom obaveštavamo da su donete sledeće odluke:
1. Da se još jednom razmotri u okviru Upravnog odbora TJVL nastup sva tri srpska vaterpolo kluba za sezonu 2011/2012,
2. Da u slučaju neprihvatanja navoda iz stava 1. ovog dopisa, obaveštavamo Vas da je VK Partizan Rajfajzen spreman da nastupi u sledećoj takmičarskoj sezoni 2011/2012, ali bez bilo kakve finansijske pomoći Jadranskoj Ligi od strane VSS, za njihov nastup, pošto su ponuđena sredstva bila namenjena za sva tri naša kluba,
3. Da u slučaju prhvatanja nastupa samo VK Partizan Rajfajzen, dobijemo pisane garancije od TJVL da će u sezoni 2012/2013 omogućiti nastupanje i druga dva srpska vaterpolo kluba.
Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid daljih razgovora.”

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.