Udovičić: Umesto da mi kažu dobar dan, čujem šta je šmekeru

Izvor: Press, 18.Dec.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Umesto da mi kažu "dobar dan", čujem "šta je šmekeru"

Naime kada je prolazio, niko nikoga ne pozdravlja.
- Umesto da mi kažu "dobar dan", čujem "šta je šmekeru" - požalio se on poslanicima.
Udovičić je, u razgovoru sa članovima skupštinskog Odbora za obrazovanje, tehnološki razvoj i informatičko društvo, odgovarao na pitanje problema nekulture i nasilja na sportskim priredbama. On je rekao da je uveren da taj problem može da se reši i kao primer naveo je događaj na bazenu u Kragujevcu, gde je formiran vaterpolo klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Radnički.
- Prolazili su pored mene kao pored turskog groblja, nije reč o tome da li sam ja Vanja Udovičić ili ne, već da ta deca nisu bila naučena da kažu ni "dobar dan". Treneri su odmah dobili nalog da ih nauče da se pristojno javljaju starijima, jer će u suprotnom dobiti otkaz. I to se više nije ponovilo- rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.