Takmičarska komisija VSS: Gol Denisa Šefika je…

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičarska komisija VSS: Gol Denisa Šefika je…

Takmičarski odbor Vaterpolo saveza Srbije (VSS) odbio je žalbu kragujevačkog Radničkog i finalnu utakmicu nacionalnog kupa registrovao postignutim rezultatom 12:11 za Crvenu zvezdu.
(FOTO: I. Milutinović)
Crveno-beli su tako definitivno odbranili trofej i nova utakmica neće biti odigrana, kako su zahtevali Kragujevčani, zbog spornog gola Denisa Šefika koji je odlučio pobednika.
Golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde postigao je u nedelju na Tašmajdanu neverovatan pogodak u poslednjoj sekundi, iznenadivši kolegu Zdravka Radića preko cele dužine bazena, a Kragujevčani su smatrali da je neregularan.
Na osnovu analize snimka utvrđeno je da je Šefik šutirao kao golu Radića neposredno pre zvuka sirene kojom se označava kraj utakmice. Taj deo žalbe Radničkog mogao je da se podvede pod materijalnu povredu pravila. Drugi deo žalbe koji se odnosio na nepropisno izvođenje udarca od strane Šefika takođe je odbijen, jer po pravilniku ovakve odluke ne mogu biti predmet žalbe pošto predstavljaju slobodno sudijsko uverenje”, navodi se u saopštenju VSS.
Takođe je odlučeno da se suspenduju sudije finalnog meča Kupa Srbije, Nenad Golijanin i Željko Ragač, i najmanje pet utakmica neće biti delegirani za utakmice, a ta kazna može da bude i veća.
Nakon ove odluke Takmičarskog odbora VSS, Radnički ima pravo žalbe Arbitraži Olimpijskog komiteta Srbije.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički se uzalud žalio, Zvezdi trofej, sudije suspendovane!

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2014

Takmičarski odbor Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) odbio je danas žalbu kragujevačkog Radničkog i finalnu utakmicu nacionalnog kupa registrovao postignutim rezultatom 12:11 za Crvenu zvezdu.Crveno-beli su tako definitivno odbranili trofej i nova utakmica neće biti odigrana, kako su zahtevali...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.