Srebrne ajkule umorne za slavlje

Izvor: B92, 30.Jan.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrne ajkule umorne za slavlje

Više hiljada građana Podgorice i Kotora proslavilo je srebrnu medalju crnogorskih vaterpolista na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Glavni doček vaterpolistima priređen je na stadionu malih sportova u Podgorici, gde se okupilo nekoliko hiljada građana.

Svečani prijem organizovao je premijer Igor Lukšić koji je rekao da vaterpolo zaslužuje poseban tretman od strane države i naveo da ostvareni rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obavezuju više ulaganja u taj najtrofejniji crnogorski sport.

Verujemo u vas, a veruje i čitava Crna Gora. Imaćemo i olimpijsku medalju", rekao je Lukšić na prijemu.

Slavlje je organizovano i u Kotoru, gde su navijači do ranih jutarnjih sati čekali srebrne ’ajkule’ iz Ajndhovena, ali se na razočaranje brojnih, oni nisu pridružili slavlju, jer su, kako je objašnjeno, bili iscrpljeni od umora.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je u finalu Evropskog prvenstva od Srbije sa 9:8.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.