Srbija domaćin finalnog turnira Svetske lige!

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija domaćin finalnog turnira Svetske lige!

Vaterpolo savez Srbije i grad Beograd su dobili organizaciju finalnog turnira Svetske lige. Termin je 18. do 23. juna 2019. godine.

Sjajna vest je stigla iz Svetske federacije za vodene sportove (FINA) - Beograd će naredne godine biti domaćin završnog turnira Svetske lige!

Srbija je jedini put do sada bila domaćin Svetske lige 2010. u Nišu kada je osvojila prvo mesto.

"To je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << događaj za naš savez. Ujedno to je i priznanje za vrhunsku organizaciju proteklih nekoliko takmičenja u nadležnosti FINA. Ljubitelji vaterpola će moći da vide osam vrhunskih reprezentacija a sa takmičarske strane važan je podatak da prvak turnira dobija olimpijsku vizu. To je naš glavni cilj", izjavio je predsednik VSS Viktor Jelenić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd domaćin finalnog turnira Svetske lige 2019.

Izvor: B92, 14.Dec.2018

Vaterpolo savez Srbije (VSS) i grad Beograd dobili su organizaciju finalnog turnira Svetske lige sledeće godine...VSS i Beograd poverenje su dobili na birou Svetske plivačke federacije (FINA)..."Veliki je to dogadjaj za naš Savez. Ujedno to je i priznanje za vrhunsku organizaciju proteklih nekoliko...

Nastavak na B92...

Beograd domaćin završnog turnira Svetske lige

Izvor: Beta, 14.Dec.2018

Vaterpolo savez Srbije (VSS) i grad Beograd biće domaćini finalnog turnira Svetske lige 2019. godine, saopštila je danas Svetska plivačka federacija (FINA).Finalni turnir Svetske lige igraće se od 18. do 23. juna 2019. "Veliki je to dogadjaj za naš savez. Ujedno to je i priznanje za vrhunsku organizaciju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.