Srbija bolja od Kanade, SAD od Kine

Izvor: Politika, 17.Jul.2013, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja od Kanade, SAD od Kine

BEOGRAD –Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je večeras u Beogradu selekciju Kanade sa 11:7 (1:1, 2:4, 3:1, 5:1), u 2. kolu turnira „Četiri nacije”.

Na otvorenom bazenu Sportskog centra Banjica Kanada je pune dve četvrtine imala rezultatsku prednost. Dekoncentracija srpskog tima u napadu i preciznost iz daljine Kanađana doneli su početkom treće deonice iznenađujući rezultat 6:3 za goste.

Tek tada su vaterpolisti Srbije zaigrali bolje i za 12 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << napravili seriju 8:1 za očekivanu pobedu.

Domaćin je igrao bez Filipovića i Rađena i sa rovitim Nikićem. Selektor Dejan Savić je isprobavao brojne varijante, uigravao kombinacije, a nakon meča rekao je da je prava igra bila tek u drugom poluvemenu, kada je promenom ritma srušen otpor kanadskog tima.

Golove za Srbiju postigli su Udovičić, Nikić i Mandić po 2, Ćuk, Pijetlović, Aleksić, Prlainović i Mitrović, a za Kanadu Kudaba 3, Bikari, Bojd, Robinson i Digl.

U prvom meču ranije danas reprezentacija SAD pobedila je Kinu sa 14:8 (2:2 5:1, 4:2, 3:3).

Tabela: Srbija i SAD po 4 boda, Kanada i Kina 0.

Sutra u poslednjem kolu turnira od 10 sati igraju Kina - Kanada, a od 11.20 Srbija - SAD.

Tanjug

objavljeno: 17.07.2013
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Srbija bolja od Kanade, SAD od Kine

Izvor: Studio B, 17.Jul.2013

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je u Beogradu selekciju Kanade sa 11:7 (1:1, 2:4, 3:1, 5:1), u 2. kolu turnira "Četiri nacije"...Na otvorenom bazenu Sportskog centra Banjica Kanada je pune dve četvrtine imala rezultatsku prednost. Dekoncentracija srpskog tima u napadu i preciznost iz daljine...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.