Splićani izbacili Vojvodinu iz elitne grupe

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splićani izbacili Vojvodinu iz elitne grupe

U revanšu baraža za A-1 Regionalnu vaterpolo ligu, večeras su u Novom Sadu Vojvodina i POŠK odigrali 6:6.

Pošto su u prvom duelu na Poljudu trijumfovali Splićani sa 9:6, oni će naredne sezone igrati u najelitnijoj grupi, dok se crveno-beli sele u A-2 grupu.

Na bazenu na Slanoj bari nije počelo dobro za crveno-bele. Iako su prvu četvrtinu dobili sa 2:1, u drugoj su potpuno popustili i dozvoli protivniku da je dobije sa 3:0. Jedino što su uspeli je da izbegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poraz dobrom realizacijom u poslednjoj deonici kada je već bilo jasno da hrvatski tim ide dalje.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Trkulja sa tri gola, a po jedan su postigli Maksimović, Šulc i Marčeta. S druge strane Vukić je postigao tri, Butić dva, a Bego jedan pogodak.

Vojvodinu sada očekuju obaveze u nacionalnom šampionatu, a prvi meč igra naredne subote protiv Valjeva.

Autor: 021.rs/foto: Filip Bakić
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.