Izvor: KGsport.info, 11.Okt.2012, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Udovičić pozvao Vanju i Filipovića

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, a ujedno i trener Radničkog, Dejan Udovičić objavio je spisak od 13 igrača za mečeve prva dva kola Svetske lige, sa Nemačkom i Španijom.
Kako se i očekivalo, selektor računa na dvojicu igrača Radničkog, Vanju Udovičića i Filipa Filipovića, a poziv su dobili i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Živko Gocić, Miloš Ćuk, Milan Aleksić, Slobodan Nikić, Nikola Rađen, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Dušan Mandić i Stefan Mitrović.
Meč sa Nemcima igra se 31. oktobra u Hamburgu, dok Španci u Beogradu gostuju 3. novembra. Zbog isključenja Dejana Udovičića i Dejana Stanojevića na Olimpijskim igrama, reprezentaciju će na ova dva meča voditi novi član stručnog štaba i trener Crvene zvezde, Dejan Savić.
Stručni savet VSS usvojio je i širi spisak od 30 vaterpolista koji će biti u programu za 2013. godinu. Pored već pomenutog tandema kragujevačkog tima, tu je i dvadesetdvogodišnji bek Dušan Marković koji sa juniorskom reprezentacijom ima dva zlata i dve bronze na Evropskim prvenstvima.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog gostuju Beogradu (petak, 18.30)

Izvor: KGsport.info, 11.Okt.2012

Vaterpolisti Radničkog sutra gostuju ekipi Beograda u premijernom susretu 3. kola Prve A lige.. Posle dve pobede na startu šampionata, izabranici trenera Dejana Udovičića žele da trijumfalni niz nastave protiv ekipe koja je startovala porazima.. Sve osim ubedljive pobede Kragujevčana predstavljalo...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.