Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić pozvao trojicu debitanata za Slovačku

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić pozvao je za meč protiv Slovačke u Svjetskoj ligi trojicu debitanata - Filipa Radojevića, Ðorđa Lazića i Marka Jankovića.

Cio sastav je podmlađen, a od standardnih igrača pozvani su samo dvojica najmlađih - Nikola Jaksić i Dušan Mandić.

Na spisku su: Dimitrije Rističević i Lazar Dobožanov (golmani), Filip Radojević, Dušan Mandić, Viktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rašović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Ðorđe Lazić, Marko Janković, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić.

"Nismo hteli da povedemo Savu Ranđelovića pošto nije rešio probleme sa uvetom koji datira još od susreta sa Nemcima pre mesec dana. Igramo formalno sa dvojicom bekova Jakšićem i Drašovićem i naći ćemo još jedno rešenje. U timu su i trojica debitanata, imaju prostor za napredak i ovo je prilika da ih vidimo", izjavio je Savić.

Srbija je u prva dva kola pobijedila Rumuniju i Njemačku, dok je Slovačka savladala Nijemce, ali je poražena od Rumuna.

Utakmica između Slovačke i Srbije igra se u utorak od 18 sati u Novakiju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.