Savić je razočaran: Osećam se izigrano

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 21:50

Savić je razočaran: Osećam se "izigrano"

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da mu odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju teško pada.

Zbog pandemije koronavirusa je i najveće planetarno sportsko takmičenje moralo da bude odloženo za godinu dana.

Savić na situaciju gleda iz ugla vođe generacije koju je "gradio" godinama unazad, a čiji će igrači 2021. godine u većini biti pred zalaskom karijere.

"Osećam se pomalo 'izigrano'. Imaš igrače koji u suštini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodine i mogu i ne mogu, a opet sa druge strane videćemo kako će to sve da ispadne na kraju. Tačno je da je cela prošla sezona bila podređena Tokiju. Nažalost, ova godina je propuštena i sada gledamo da 2021. dočekamo sa malo drugačijim odnosom", rekao je Savić u izjavi za "Večernje novosti".

Spominje se da bi vaterpolo, posle fudbala, mogao da bude drugi sport koji će se nastaviti nakon duge pauze.

"Videćemo u kojim klubovima će igrati i na koji način. Gledaćemo da imaju probe i sve ostalo što je potrebno da bi se iskristalisao sastav. U svakom slučaju, neke stvari koje smo planirali ne mogu da se ostvare. U suštini igrači koji vrede naći će klubove i to je to", istakao je Savić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.