Ruski vaterpolista džepario u svlačionici bazena

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vaterpolista džepario u svlačionici bazena

NIŠ – Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv državljanina Ruske Federacije sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

Mladić boravi u Nišu u realizaciji razmene studenata povodom odigravanja vaterpolo utakmica između ekipe iz Sankt Peterburga i ekipe iz Niša.

Sumnja se da je ruski državljanin danas, oko 11 časova, u svlačionici bazena “Čair“ u Nišu, ukrao iz torbice oštećenog 1000 >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dinara i mobilni telefon marke “samsung galaksi S2“.

Brzom intervencijom policije ruski državljanin je, sprečen u nameri da pobegne, uhapšen, a novac i mobilni telefon su vraćeni oštećenom.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ustupiće krivičnu prijavu na dalju nadležnost Ruskoj Federaciji.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.