Radovi na bazenu u Šapcu dobro napreduju

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na bazenu u Šapcu dobro napreduju

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa predsednikom Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Miloradom Krivokapićem, Zoranom Avramovićem, izvršnim direktorom Saveza, predstavnicima VK Požarevac i Nenadom Nerićem, direktorom Direkcije za planiranje i izgradnju Kraljevo, prisustvovao radovima na izgradnji i rekonstrukciji zatvorenog bazena u Šapcu.

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije zahvalio je gradonačelniku i predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << VK Šabac na pozivu da poseti grad i uveri se u dobru dinamiku rekostrukcije i dogradnje bazena.

Gradonačelnik je ponovio da je zadovoljan tempom radova, napredak je uočljiv iz dana u dan. On je istakao da je za Gradsku upravu važna saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije.

- Radovi napreduju utvrđenom dinamikom i očekujem da će biti završeni u planiranom roku. Drago mi je što su gosti došli da se upoznaju sa našim radom i iskustva prenesu u svoje gradove, u kojima će graditi slične bazene. Činjenica je da je vaterpolo najtrofejniji sport, ali naš najvažniji zadatak je da sva deca u Šapcu nauče da plivaju, i da Šabac bude grad bez neplivača - rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.