Press dodelio nagrade najboljima sportistima

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press dodelio nagrade najboljima sportistima

Dnevni list Press dodelio je nagrade najboljim srpskim sportistima u prvoj deceniji 21. veka.

Za najbolju ekipu izabrana je vaterpolo reprezentacija Srbije, nagradu je primio direktor reprezentacije Dejan Udovičić.

Nagradu za sportiskinju decenije dobila je strelac  Jasna Šekarić dok je za sportistu decenije izabran teniser Novak Đoković, kome je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nagrada uručena na Srbija openu.
Za trenera decenije izabran je selektor košarkaške reprezentacije i trener Olimpijakosa Dušan Ivković a za najveći uspeh srpskog sporta u protekloj deceniji proglašena je zlatna medalja košarkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine.

U izboru su učestvovali 20 cenjenih srpskih sportskih stručnjaka, 27 najvećih medija i nekoliko hiljada čitalaca Pressa, a svi oni imali su pravo da raspodele tačno jednu trećinu predviđenih bodova.

Pogledaj vesti o: Košarka,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Skromni Novak Đoković: Nisam najbolji, bolji su Nikola Grbić i Dejan Bodiroga!

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2011, 11:19

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković izabran je u anketi Pressa za najboljeg srpskog sportistu u protekloj deceniji. Novak izražava zahvalnost sportskim stručnjacima, medijima i čitaocima koji su glasali za njega i naglašava da bi on, da je mogao, glasao za Nikolu Grbića ili Dejana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.