Kao protiv dečice - surovo uništavanje Nemačke

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao protiv dečice - surovo uništavanje Nemačke

Delfini potvrdili klasu u četvrtom kolu Svetske lige trijumfom nad Pancerima od 20:3

Znali smo da je Srbija vaterpolo sila, ali da će naši Delfini ovako lako i ubedljivo napuniti mrežu Nemaca verovatno da niko ni u našem stručnom štabu nije očekivao. Maestralno izdanje svetskih i olimpijskih šampiona, i na kraju ogromnih 20:3 (5:1, 5:0, 7:1, 3:1) za Srbiju u meču petog kola preliminarne faze Svetske lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je ličio na jači trening.

Šta reći, od prvog do poslednjeg minuta puleni Dejana Savića su "davili" i "bušili" Nemce, a i bez povređenog Filipa Filipovića videlo se da je klasa itekako na strani naših vaterpolista. U odsustvu kapitena blistali su večeras raspoloženi Andrija Prlainović i Duško Pijetlović koji su bili najefikasniji sa po tri gola.

U svakoj četvrtini Delfini su bezuslovno punili mrežu rivala za šta su nagrađeni gromoglasnim aplauzima oduševljene zrenjaninske publike po završetku meča. Selektor Dejan Savić pružio je šansu svim igračima koji su se našli u protokolu, a u strelce se nije upisao samo Sava Ranđelović. Čak je i najmlađi pojedinac u našim redovima Đorđe Lazić postigao pogodak za nacionalni tim, koji će sigurno dugo pamtiti.

Na tabeli naše grupe Srbija je i dalje bez izgubljenog boda, sa sve četiri pobede iz isto toliko utakmica. Kao pobednik grupe naša reprezentacija je večeras i zvanično izborila plasman na finalni turnir Svetske lige koji se igra u Rusiji u junu ove godine i predstavljaće ujedno i generalnu probu pred Svetsko prvenstvo u Mađarskoj.

U poslednjem kolu preliminarne faze Svetske lige Srbija igra sa Slovačkom 11. aprila.

(FOTO: Promo/Vaterpolo savez Srbije)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.