Jelenić: Da nastavimo sa vrhunskim rezultatima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenić: Da nastavimo sa vrhunskim rezultatima

Novi predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić nakon izbora rekao je da ima pozitivnu tremu s obzirom na to da dolazi u trenutku velikih rezultata reprezentacije, alida veruje da će nastaviti da radi kao njegovi prethodnici.

- Posebna je stvar za svakog ko se bavi nekim sportom da dođe na čelo saveza. Imam pozitivnu tremu posle svih uspeha reprezentacije, čeka me neviđen zadatak, posle velikog kontinuiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobrih rezultata. Nadam se da ćemo nastavi u istom ritmu, da konsolidujemo savez i nastavimo sa vrhunskim rezultatima. Moramo da razmišljamo o budućnosti ovog sporta - izjavio je medijima Jelenić posle imenovanja.

On je i potvrdio da će novi potpredsednik saveza biti još jedan proslavljeni reprezentativac Danilo Ikodinović.

Jelenić je danas izabran na mesto predsednika sa 38 glasova, uz po jedan uzdržan i protiv.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.