Hrvatska razbila Crnu Goru u našoj grupi

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 10:08

Hrvatska razbila Crnu Goru u našoj grupi

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske ubedljivo je savladala Crnu Goru 13:8, u trećem kolu Grupe B olimpijskog turnira u kojoj nastupa i Srbija.

"Ajkule" su pretrpjele drugi poraz na turniru i u narednom kolu protiv Kazahstana imaju imperativ pobede.

Žestok ritam viđen je na početku meča, Crnogorci su poveli golom Aleksandra Ivovića, Hrvati izjednačili i rezultatom 1:1 završena je prva četvrtina.

U drugoj četvrtini Hrvati su bili bolji, sedam puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali igrača više, od toga realizovali četiri napada, konstantno imali i tri gola prednosti u prvom delu...

"Barakude" su održavale vođstvo i u drugom poluvremenu, Crna Gora nije mogla da uhvati priključak, pa je u četvrtom periodu Hrvatska prvi put imala i pet golova prednosti i na kraju ubedljivo slavila i nadigrala "ajkule".

Aleksandar Ivović, Miroslav Perković i Dušan Matković postigli su po dva pogotka. Na drugoj strani Loren Fatović je tri puta zatresao mrežu Petra Tešanovića.

U ostalim mečevima Grupe B, Španija je bila ubedljiva protiv Kazahstana 16:4, dok Srbija u 12.50 igra protiv Australije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska slavila u derbiju protiv Crne Gore

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021

Vaterpolisti Hrvatske pobedili su Crnu Goru u trećem kolu Olimpijskih igara sa 13:8. Hrvatska u narednom kolu igra protiv Srbije, Crna Gora protiv Kazahstana, a velika borba za plasman u četvrtfinale se nastavlja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.