Grad Niš pomaže Naisu za učešće u Jadranskoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Niš pomaže Naisu za učešće u Jadranskoj ligi

Vaterpolo klub Nais je i zvanično član drugog ranga regionalne lige, a trebalo bi iz budžeta Grada da dobije još 5 miliona dinara, najavljuje Milan Krstić, predsednik niškog kluba.

Danas je na sastanku u Dubrovniku niški Nais dobio zvaničnu potvrdu da je član Jadranske A2 lige, drugog ranga takmičenja.

Izvršili smo prijavu preko Vaterpolo saveza Srbije. Lepe vesti stižu za niški vaterpolo, posle renoviranja bazena, Nais ima priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da predstavlja naš grad u regionu i da publika na Čairu gleda kvalitetan vaterpolo - kaže Milan Krstić.

Prema rečima većnika za sport Milana Pešića, Nais bi trebalo iz budžeta Grada da dobije još novca, pored onog što mu sleduju preko redovnih finansiranja.

Danas me je zvao gradonačelnik i rekao da će rebalansom budžeta biti Naisu dodeljeno još 5 miliona dinara. Zahvaljujem se Gradu i gradonačelniku Niša na podršci - ističe Krstić.

Pored Nišlija, prijavljeni su i hrvatski Šibenik, Opatija, Medveščak iz Zagreba i Jadran iz Splita, zatim crnogorski Primorac iz Kotora i Budva, kao i slovenački Branik iz Maribora.

Prva sezona u novoj ligi trebalo bi da počne krajem septembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vaterpolisti Naisa u Regionalnoj ligi

Izvor: Studnel.com, 26.Avg.2015

Niški klub će predstojeće sezone učestvovati u Regionalnoj A2 ligi uz pomoć Grada, koji će rebalansom budžeta dati još pet miliona dinara. Predsednik kluba Milan Krstić zahvalio je ljudima iz grada na tome što su pomogli i obezbedili neophodna finansijska sredstva.. Izuzetna nam je čast...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.