Boris Vapenski sportista Vojvodine 2010.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Vapenski sportista Vojvodine 2010.

NOVI SAD -

Vaterpolo reprezentativac Srbije i kapiten novosadske Vojvodine Boris Vapenski najbolji je sportista Vojvodine u 2010. godini u tradicionalnom izboru redakcije lista "Dnevnik".

Trofej "Dnevnika", kao i nagrade najuspešnijim takmičarima u 25 sportskih disciplina biće uručene laureatima na večerašnjoj svečanosti u kongresnoj dvorani Hotela "Park" u Novom Sadu.

Na svečanost su pozvani i dosadašnji osvajači prestižnog priznanja u najstarijoj anketi u Vojvodini, koje zvanično prihvataju i sportisti i sportske institucije u Pokrajini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS deli priznanja

Izvor: S media, 17.Dec.2010, 09:44

Olimpijski komitet Srbije danas od 18:15 u Domu Narodne skupštine uručuje trofeje najuspešnijim sportistima i ekipama u 2010...Srpski sportisti blistali su širom planete u godini na izmaku, pa će Olimpijski komitet najuspešnijim pojedincima i ekipama uručiti zaslužena priznanja, kao i Trofej...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.