Veće gužve za vakcinaciju ispred Novosadskog sajma zbog greške

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 18:38

Veće gužve za vakcinaciju ispred Novosadskog sajma zbog greške

Na Novosadskom sajmu, gde 15 ekipa sprovodi vakcinaciju i revakcinaciju, zabeležena je velika gužva u popodnevnim časovima. Glavni razlog, kako saznajemo, bio je tehničke prirode, jer je e-uprava greškom prvobitno uputila preko hiljadu 600 građana na revakcinaciju u Klinički centar Vojvodine.

Dugačak red za revakcinaciju i nervoza građana slika je koju smo zatekli danas ispred Novosadskog sajma. Kako su nam objasnili u Domu zdravlja "Novi Sad" glavni razlog gužve bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je tehnička greška e-uprave, jer, iako važi pravilo da se revakcinacija sprovodi na istom mestu gde i vakcinacija, na pozivu 1.650 građana kao mesto za revkacinaciju stoji Klinički centar Vojvodine, umesto Novosadski sajam.

U Domu zdravlja "Novi Sad" podsećaju građane na to da se vakcinacija vrši prema spiskovima koje dobijaju od e-uprave dan pre, te da su i oni bili zbunjeni tehničkom greškom. Kako navode, za danas je planirano pet hiljada doza vakcina tri proizvođača i mole građane za strpljenje, jer će 15 ekipa umesto do 18 raditi do 20 časova kako bi svi građani koji su dobili poziv došli na red.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.