U Nišu počela vakcinacija građana

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2021, 10:44

U Nišu počela vakcinacija građana

U utorak je u Domu zdravlja Niš počela vakcinacija protiv COVIDA-19vakcinom kineskog proizvođača, građana Niša i okoline koji su se prijavili preko portala e-uprava i dobili obaveštenje o vremenu i mestu vakcinacije, kao i vakcinacija zaposlenih u zdravstvu opredeljenih za ovu vakcinu.

Vakcinacija se obavlja u zelenoj zoni Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Niš u Centralnom objektu ul.Vojvode Tankosića 15, ulaz br.5 u klubu Doma zdravljai još 5 vakcinalnih punktova (Z.S.Čair; Z.S. Ratko Pavlović; Z.S. Branko Bjegović; Z.S. Niška Banja; Z.S.Bubanj) u periodu od 08:00 do 15:00 časova.

Punkt u Centralnom objektu radi od 08:00-19.00 časova.

"Podsećamo da se građani za vakcinaciju protiv kovida 19 mogu prijaviti putem kol centra e-uprave na broj 0800/222-334 i putem sajta euprava.gov.rs

Očekujemo isporuku dovoljnih količina vakcine protiv COVIDA-19 u narednom periodu i molimo sugrađane za strpljenje", kažu iz niškog Doma zdravlja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

I u Vrbasu počela vakcinacija stanovništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021

U Domu zdravlja "Veljko Vlahović" u Vrbasu danas je počela vakcinacija građana koji su se prijavili za vakcinu kineskog proizvođača "Sinofarm". Građani koji su se prijavili putem servisa na portalu E uprava ili putem telefonskog servisa na broju 0800-222-334 prethodno su dobili poziv od kol-centra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.