Srbija treća zemlja sveta sa tri vakcine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 12:20

Srbija treća zemlja sveta sa tri vakcine

Od početku masovne vakcinacije u Srbiji protiv korona virusa izvestila je agencija Fena iz BiH, uz konstataciju da je Srbija, uz Veliku Britaniju i Argentinu, postala treća zemlja u svetu koja ima vakcine tri različita proizvođača.

U izveštaju iz Beograda, agencija je ističe da je srpska nacionalna agencija sertifikovala prvi kontigent vakcina iz Kine i da je predstavnik ALIMIS-a Pavle Zelić rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je ona anlizirana "po svim standardima Evropske unije i Svetske zdravstvene organizacije".

Time je, kazao je Zelić, prenosi Fena, potvrđen kvalitet, efikasnost, a pre svega bezbednost vakcine kineskog Sinofarma.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.